Een uitgebreid assortiment geeft u de mogelijkheid om de apparatuur te kiezen die u wilt gebruiken. Van elk aspect op het gebied van licht, geluid, video, truss, podium, lasers en special effects hebben precies wat u zoekt.

"Altijd de mogelijkheid
om te huren"

Nooit zonder apparatuur

Als het nu gaat om het huren van een licht effect, podium pootjes of grote aantallen speakers dan weet u zeker dat wij het kunnen leveren. Niet alleen particulieren maar ook professionals hebben de behoefte aan (extra) apparatuur. Wij weten dit als geen ander en bieden ook hiervoor een oplossing.

Uitstekende apparatuur vraagt om uitstekende service. Daarom controleren wij alles grondig voordat u het mee krijgt. Ook aan het transport is gedacht. Met custom made flightcases en tassen is de apparatuur beschermd en blijft het netjes.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vele vragen geven vele mogelijkheden. Ondanks dat elk evenement uniek is wordt vaak wel dezelfde apparatuur gebruikt, steeds op een unieke manier. In onze webshop staan daarom de meest gebruikte combinaties voor u klaar om sneller datgene te huren wat u nodig heeft.

Onze lage staffel prijzen voor langere verhuur en twee gratis transport dagen geven u de grenzeloze vrijheid om meer te doen. Transport en (gedeeltelijke) installatie zijn uiteraard geen probleem en welke vorm van verhuur ook bij u past, wij staan altijd voor u klaar.

Of wilt u ons uitgebreide aanbod bekijken?

Bekijk onze catalogus
 
 

Naast het verhuren van ons
aanbod leveren wij ook installatie

Benieuwd wat wij kunnen installeren?

LEES MEER

Ook kunnen wij uw congres
voorzien van licht en geluid.

Benieuwd wat we voor uw congres kunnen betekenen?

LEES MEER