Voor een goede installatie is meer nodig dan alleen de juiste apparatuur op de juiste plek. Kennis en toepassing van zowel audiovisuele- als installatie technieken gecombineerd met periodiek onderhoud is onze manier om uw installatie aan te pakken.

"Maatwerk, omdat elke
klant uniek is"

Geïntegreerd en volledig op maat

Installatie werk is maatwerk, van speakers volledig integreren in uw interieur tot compleet zelf werkende systemen. Voor elke situatie is een passend systeem samen te stellen om aan al uw wensen te voldoen.

Een uitgebreid assortiment van verschillende merken, welke zorgvuldig is samengesteld, geeft ons de mogelijkheid om zowel nieuwe als bestaande systemen uit te breiden of te vervangen. Meerdere zones in uw bedrijf met een druk op de knop te veranderen tot een groot systeem waar licht, geluid en video op elkaar zijn afgestemd.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Bedieningsgemak en weinig onderhoud zijn factoren die een grote rol spelen in de keuze van een vaste installatie. Een onderhoudscontract is hierbij een gewilde keuze. Zo weet u niet alleen zeker dat de apparatuur altijd up-to-date is maar dat onderhoud niet wordt vergeten.

Naast de kennis over audiovisuele techniek hebben onze installateurs ook de nodige kennis over de montage en materialen welke nodig is om op een veilige en nette manier uw systeem te installeren. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de steeds veranderend wet- en regelgeving welke voor uw situatie van toepassing is. Een NEN-3140 keuring kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Of wilt u ons uitgebreide aanbod bekijken?

Bekijk onze catalogus
 
 

Naast het installeren van uw
evenement leveren wij ook verhuur

Benieuwd wat u bij ons kunt huren?

LEES MEER

Ook kunnen wij uw congres
voorzien van licht en geluid.

Benieuwd wat we voor uw congres kunnen betekenen?

LEES MEER