Geluidsset huren?

Bij SR licht en geluid kunt u elke geluidsset huren.

Een Geluidsset huren voor iedere gelegenheid

Elke borrel, presentatie, band optreden en feest is uniek. Een eigen sfeer met verschillende activiteiten en zijn eigen behoeften. Wij kunnen inspelen op elk van deze behoeften; groot of klein, langdurig of even tussendoor. Door een grote selectie aan apparatuur is er altijd de juiste geluidsset voor u.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw geluidsset zelf uit te kiezen, wij hebben enkele veel gebruikte combinaties al gemakkelijk voor u samengesteld in onze catalogus pagina. Liever een geluidsset met maatwerk of advies? Ook hierbij zullen wij u snel, duidelijk en correct in uw behoeften voorzien.

Geluidsset 1

Vanaf €100,-

Spraakset 3

Vanaf €125,-

Geluidsset 3

Vanaf €250,-

Geluidsset huren voor
(bedrijfs)borrel

Geeft u binnenkort een (bedrijfs)borrel? Dan is een goede geluidsset van groot belang. Volledig bedacht op het aantal bezoekers en de locatie hebben wij de geluidsset voor uw (bedrijfs)borrel. Wilt u een toespraak geven, uw eigen achtergrond muziek of zelfs nog een dj aansluiten dan behoort dit tot enkele van de mogelijkheden.

Geluidsset huren voor
een band

Heeft u zelf een band en hebben jullie binnenkort een eigen optreden of komt er een band spelen op uw evenement dan heeft SR licht en geluid de ideale geluidsset beschikbaar. Of het nu gaat om een show in een bar, een grote gymzaal of alles ertussenin zowel binnen als buiten dan kunt u bij ons terecht voor uw geluidsset. Niet alleen de PA maar ook monitoren, microfoons en mengtafels zijn gemakkelijk, snel en voordelig bij ons te verkrijgen. Snel opgezet zonder moeilijkheden zodat u zich kunt focussen op wat er echt belangrijk is: het optreden.

Bij SR Licht en Geluid hebben wij geluidssets voor iedere gelegenheid.

Geluidsset huren voor een presentatie

Geeft u binnenkort een presentatie? Een goede geluidsset is hierbij van groot belang. Een groot of klein aantal bezoekers en in de meest uiteenlopende locaties, wij kunnen de geluidsset leveren voor uw presentatie. Heeft u naast een geluidsset ook behoefte aan video apparatuur zoals projectie of tv schermen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Geluidsset huren voor
(thuis)feest

Is er iemand jarig, geslaagd of een nationale feestdag dan is dat een van de redenen om een feest te geven. Met een geluidsset van SR licht en geluid heeft u snel en voordelig de perfecte geluidsset voor uw feest. Houd u het liever klein en zijn slechts een of twee speakers voldoende of wilt u echt indruk maken voor vele gasten, wij adviseren u graag welke geluidsset u nodig heeft. Zowel een dj, eigen muziek of artiest kan gemakkelijk worden aangesloten.

Een geluidsset huren kan vandaag nog bij SR licht en geluid.

Enthousiast, nieuwsgierig of weet u al exact welke geluidsset u wilt? Neem een kijkje in onze catalogus of neem direct contact met ons op en wij verzorgen voor u de beste geluidsset.