Feestverlichting huren?

Bij SR licht en geluid kunt u uw feest verlichting huren.

Feestverlichting huren voor iedere gelegenheid

De juiste verlichting creëert sfeer, emotie en doet uitblinken. Voor het ultieme feest gevoel is de juiste feestverlichting van groot belang. Het verschil dat een lichteffect kan maken in een, anders saaie, huiskamer wordt pas duidelijk als u het zelf heeft ervaren.

Een groot podium, evenementen locatie of huiskamer kan goede feestverlichting gebruiken. Van feest tot presentatie en van een gezellige avond tot een langdurig festival, wij leveren de ideale feestverlichting voor uw evenement

Lichtset 3

Vanaf €130,-

Lichtset 5

Vanaf €130,-

Lichtset 6

Vanaf €130,-

Feestverlichting huren voor
(bedrijfs)borrel

Binnenkort een (bedrijfs)borrel en is alles al geregeld maar bent u toch op zoek om dat beetje meer sfeer te creëren? De kantine die u al elke dag ziet zal er niet meer hetzelfde uitzien met de juiste feestverlichting. Een intieme sfeer waarbij geen kabels zichtbaar zijn kan door onze verlichting op accu die tot wel 20 uur mee gaan. Een groot feest in een bedrijfshal vraagt om veel vrolijke feestverlichting. Wij kunnen alles voor u opbouwen en bedienen of u kunt alles lekker makkelijk zelf doen.

Feestverlichting huren voor
een band

Elke band profiteert van goede feestverlichting. Geef de beleving van het publiek bij de muziek een boost door gebruik van de juiste kleuren, onze feestverlichting is volledig LED en kan hierbij in elke denkbare kleur worden aangezet. Voor elke locatie, elk publiek en elk budget is de juiste feestverlichting bij ons te vinden. Gemakkelijk aan te sluiten en te bedienen.

Bij SR Licht en Geluid hebben wij feestverlichting voor iedere gelegenheid.

Feestverlichting huren voor een festival

Geeft u binnenkort een festival? Dan kunt u bij ons terecht voor uw feestverlichting. Het podium dat vol hangt met de mooiste feestverlichting is wat de bezoekers bij blijft. Spektakel en belevenis is waar feestverlichting voor kan zorgen. Wij adviseren, leveren en bedienen alles om uw festival de beste feestverlichting te geven om uw bezoekers een fantastisch festival te bezorgen.

Feestverlichting huren voor
(thuis)feest

Geeft u een feest in de tuin, woonkamer of externe locatie en maakt u gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie maar er is nog geen feestverlichting? Ook al heeft u geen zin om veel te besteden of er veel tijd aan kwijt te zijn dan hebben wij enkele sets feestverlichting voor u samengesteld. Zo kunt u eenvoudig, snel en voordelig uw feest voorzien van de juiste feestverlichting.

Feestverlichting huren kan vandaag nog bij SR licht en geluid.

Enthousiast, nieuwsgierig of weet u al exact welke feestverlichting u wilt? Neem een kijkje in onze catalogus of neem direct contact met ons op en wij verzorgen voor u de beste feestverlichting.