Ieder evenement is uniek, zo zou de techniek ook moeten zijn. Wij kunnen onze apparatuur keer op keer inzetten om u en uw bezoekers een unieke ervaring te laten beleven. Van beurs tot festival en van feest avond tot galadiner, wij zetten uw wensen om naar de juiste apparatuur.

"Kwaliteit is meer dan voldoen
aan de verwachtingen"

Evenementen met de juiste apparatuur

Jaarlijks worden er duizenden evenementen georganiseerd; klein, groot, binnen, buiten. Iedere keer weer voor een andere doelgroep. Toch verwacht de bezoeker keer op keer een andere beleving zonder dat het evenement veranderd. Dit is een hele taak voor een organisatie, het laatste waar ze aan willen denken is hoe de techniek hier aan zou kunnen bijdragen.

Wij van SR Licht en Geluid en hebben ervaring met zowel de organisatie van evenementen als de mogelijkheden van de techniek. Hierdoor kunnen wij meedenken met uw concept en zo tot de beste technische oplossingen komen. Of het nu gaat om een (gala)diner met een band of dj, een festival, een beurs(stand) of misschien zomaar een muziek avond. Het is onze uitdaging om u en uw bezoekers te verrassen met de mogelijkheden van onze apparatuur.

Of wilt u ons uitgebreide aanbod bekijken?

Bekijk onze catalogus

Na het doorspreken van uw wensen gaat ons team aan de slag met het maken van een tekening zodat u van tevoren al een goed idee krijgt hoe uw evenement er uit komt te zien. Deze zal de passende offerte goed ondersteunen zodat er achteraf geen verrassingen zullen ontstaan. Duidelijkheid en transparantie zijn voor een organisatie van onschatbare waarde.

Ons team van professionele technici en ervaren projectmanagers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wilt u de bezoeker echt iets laten beleven dan hebben wij alles voor u in huis. Van licht, geluid en video apparatuur tot podia, truss constructies en interactieve media. Zelfs het creëren van een aftermovie en het maken van foto’s behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op
 
 

Naast het verzorgen van uw
evenement leveren wij ook verhuur

Benieuwd wat u bij ons kunt huren?

LEES MEER

Ook kunnen wij uw presentatie
of congres voorzien van licht en geluid.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

LEES MEER