Congres

Licht, geluid en video. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een congres. SR licht en geluid heeft de kennis en mogelijkheden in huis om dit elke keer weer op uw congres af te stemmen. Lezingen, workshops, presentaties worden overgebracht zoals u dat wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

“Uw congres helder en indrukwekkend”

Interactief en indrukwekkend

Elk evenement is anders en toch hebben ze één ding gemeen: audiovisuele technieken. Valt dit weg dan staat een spreker zonder microfoon in een kale zaal A4-tjes uit te delen om zichtbaar te maken wat hij/zij vertelt. Wij beseffen het belang van betrouwbare techniek en kunnen deze afstemmen op iedere situatie.

Door gebruik te maken van de juiste middelen en mensen maakt een presentatie meer indruk en wordt deze duidelijker voor de bezoekers. Geluidversterking zodat de hele zaal de spreker en de video’s kan horen, een beamer of (meerdere) video scherm om de content te tonen en verlichting om de aandacht op de spreker te richten. Plaats dit alles op een podium dat aansluit op de rest van de zaal en u bent er helemaal klaar voor.

Ons team van ervaren technici weet als geen ander hoe deze verschillende technische middelen er samen voor zorgen dat uw congres aansluit op uw wensen en die van de sprekers. Wij zullen van tevoren deze wensen met u doorspreken en stemmen onze apparatuur hier speciaal op af. Zo weet u zeker dat er niets tekort komt.

Uiteraard is de techniek niet het belangrijkste dat er bij een congres komt kijken en dat snappen wij. Daarom werken wij altijd met het doel om de techniek zorgeloos voor u te laten werken. Niet alleen u maar ook de sprekers en bezoekers zullen merken dat alles op elkaar is afgestemd. Een op maat gemaakte en zorgen vrije technische productie, elke keer weer.

Een presentatie set huren kan vandaag nog bij SR licht en geluid..

Voor elke presentatie snel en gemakkelijk de juiste apparatuur huren? Bekijk onze catalogus voor de verschillende mogelijkheden en huur alles wat u nodig heeft.